Thomas Jensen

lærling

thomas.jensen@bamek.no 

Thomas er vår nyeste lærling. Også han har vært hos oss på utplassering tidligere. Han er lærevillig og interessert i å vite hvordan ting fungerer. 

Han er full av stå-på-vilje og pågangsmot, og vi er sikker på at dette blir en knallbra læreperiode!

 

Dennis Johansen

LÆRLING

dennis.johansen@bamek.no 

Dennis er lærling i industrimekanikerfaget. Etter å ha hatt han her på utplassering gjennom skolen hadde vi svært lyst til å ha han med på laget. Heldigvis svarte han ja!

Han er en blid og positiv kollega som ser etter oppgaver og ikke er vanskelig å be.

Vi ser frem til å følge den faglige utviklingen til Dennis fremover.

Kristoffer Larsen

Industrimekaniker

kristoffer.larsen@bamek.no 

Kristoffer begynte hos oss som lærling og har nå fagbrev i industrimekanikerfaget.  

Gjennom læretiden så vi at han er interessert i å lære om faget og han har blitt veldig god på CNC-fresing.

Vi har aldri opplevd at Kristoffer har sagt nei til en oppgave, og han kan se løsninger på utfordringer andre har sett seg blind på.

Han er en positiv og blid type som er fin å ha med på laget.

Adrian Langsett

industrimekaniker

adrian@bamek.no

Adrian har fagbrev i industrimekanikerfaget. Han viste tidlig interesse for sveising og ble på kort tid svært god.

Selv om han er en stille og rolig type viser han seg å være et helt rått arbeidsjern og tar nye oppgaver på strak arm! Til og med på fritiden er han arbeidsom, da gjerne i vedskogen.

Vi gleder oss til å følge Adrian videre frem mot fagbrev.

Joakim Storfjell

Industrimekaniker

joakim.storfjell@bamek.no

 
Her har vi enda et arbeidsjern som ikke er redd for å ta i et tak! Joakim har en variert bakgrunn som gjør han godt rustet for de mange utfordringene som dukker opp i bransjen vår.
 
I tillegg har han interesse for faget, systemforståelse og god humor, noe vi setter stor pris på.

Sindre Lund Aanes

industrimekaniker

sindre.aanes@bamek.no 

Sindre har fagbrev i industrimekanikerfaget og maskinarbeiderfaget, og vi er glade for å ha han med videre etter han fullførte læretiden hos oss. Han er en kløpper på datastyrt maskinering (CNC-maskinering). Som kollega er Sindre omsorgsfull og alltid hjelpsom.

På fritiden er han en dyktig fotograf, noe vi ofte nyter godt av. Mange av bildene vi publiserer er det Sindre som har tatt.

Raymond Bjerkelund

industrimekaniker

raymond.bjerkelund@bamek.no 

Raymond har fagbrev i sveisefaget og er ansatt hos oss som industrimekaniker og formann. Du trenger ikke å tilbringe mye tid sammen med han for å oppdage at han er en fagarbeider av høy kvalitet! Det er ofte han som ser løsninger på oppgaver vi andre ser på som utfordrende, han tar ansvar for store og små oppdrag, og er et godt forbilde for resten av oss. Som om det ikke er nok håndverkerarbeid på jobb, så restaurerer han både hus og hytte med familien på fritiden. Vi er sikre på at resultatet blir bra! Med sitt rolige vesen og smittsomme latter er Raymond en kollega vi setter stor pris på.

Jan Magne Johnsen

industrimekaniker

jan.magne.johnsen@bamek.no 

Jan Magne er den av oss som har vært her lengst. Det gjør at han blir ekstra god å ha når problemene dukker opp. Han ser sjeldent mørkt på utfordringer, men ser løsninger på det meste. Som formann er han veldig allsidig og jobber med alt fra platearbeid til å fungere som konsulent på prosjekter. Med sin lune humor og omsorg for oss andre setter han sitt preg på Bamek.

Alexei Tarasov

industrimekaniker

alexei.tarasov@bamek.no 

Alexei er et arbeidsjern uten sidestykke! Vi tuller med at vi må dra ut strømmen til sveiseapparatet for at han skal ta pauser, men det er ikke langt unna sannheten.

Han har vært ansatt her i over 20 år og er en sveiser det er godt å ha når de skikkelig utfordrende arbeidsoppgavene dukker opp. Alexei utfører arbeid med presisjon og har et godt øye for detaljer, enten det gjelder oppgaver på jobb eller oppussing hjemme. Han stiller opp når det trengs, alltid med et smil på lur.

Kurt Are Nilsen

Industrimekaniker

kurt.are.nilsen@bamek.no 

Kurt Are har lang erfaring med mekanikerarbeid og er svært allsidig i sitt arbeid, samtidig er han ikke redd for å gyve løs på nye utfordringer. Det er gode egenskaper å ha i denne bransjen.

Kurt Are er en kar som ikke tar seg selv høytidelig og byr på seg selv i tide og utide. Vi ler mye sammen med han! Utenom arbeidstid er det familie og naturen som kaller, og vi får ofte fine bilder fra fjellturer i all slags vær.

Jonas Pettersen

industrimekaniker

jonas.pettersen@bamek.no 

Jonas får vi dessverre ikke legge ut bilde av, men vi har fortsatt lyst til å skrive noen fine ord, og det får vi lov til.

Jonas Pettersen har fagbrev som både industrimekaniker og maskinarbeider og er ansatt hos oss som industrimekaniker. Han er kongen i maskinverkstedet og følger lærlingene våre tett. Jonas har verv som tillitsvalgt og verneombud og tar disse rollene på alvor. På den måten bidrar han til at vi tenker sikkerhet i arbeidshverdagen vår. Det er vi glad for.

På fritida mekkes det på scooter, bil, traktor og hus. Han er en allsidig arbeider og kollega som vi setter stor pris på!

Kristine Pettersen

produksjonsingeniør

kristine@bamek.no 

Kristine er en av våre produksjonsingeniører og er utdannet som maskiningeniør fra UiT i Narvik. Det er hun som styrer vannskjærebordet vårt! Hun programmerer til, opererer og vedlikeholder vannskjæremaskinen med stø hånd. I tillegg jobber hun med tilbudsberegning, teknisk tegning og platearbeid.

Med stå-på-vilje og en unik evne til å se sine medarbeidere er Kristine en god kollega.

På fritida finner du Kristine i Nordkraft Arena. Enten på trening eller som frivillig under hockeykamp.

Alf Roald Frost Aspelund

produksjonsingeniør

alfroald@bamek.no 

Alf Roald er produksjonsingeniør hos oss og er utdannet elektroingeniør fra UiT i Narvik. Han lager 3D-tegninger og arbeidstegninger for videre produksjon, maskinerer og utfører annet mekanisk arbeid, både i verkstedet og ute hos våre kunder.

Han er god på mekanikk og elektronikk, noe vi merker ekstra godt dersom noen av maskinene våre fusker. Da gir han seg ikke før han finner ut hva som er feil, og er gjerne den som får maskinen i gang igjen. Egenskapen til å ikke gi opp er noe vi beundrer og setter stor pris på!

Helge Stormyr

ingeniørkonsulent

helge.stormyr@bamek.no 

Helge har styrt denne skuta stødig i oppturer og nedturer i et utfordrende marked helt siden midten av 80-tallet. Han har bidratt til at Ballangen har hatt en stabil bedrift og arbeidsplass i mange tiår. Nå jobber han med å ta datterselskapet vårt til nye høyder. Helge er en mann med mye kunnskap og erfaring fra sin lange fartstid i bransjen, heldigvis har vi han i samme lokaler fortsatt. På fritiden er Helge mye i naturen, enten på fisketur på sommeren eller på skitur på vinteren.

Det blir spennende å følge med Helge og det nye selskapet i tiden fremover. Vi skal hjelpe til så godt vi kan.

Daniel Bjørkman

daglig leder

daniel@bamek.no 

Hils på sjefen!  Daniel har ingeniørgrad innen industriteknikk fra UiT i Narvik og har vært produksjonsleder hos Bamek AS siden 2011. April 2020 overtok han stafettpinnen etter Helge, og ble daglig leder. En oppgave han løser godt.

Han er godt likt blant oss medarbeidere og han har vært med på å skape et arbeidsmiljø der det er rom for å feile. Det er fint å diskutere utfordringer med han fordi han er så kreativ og åpen for nye ideer. Daniel har en unik evne til å se det beste i menneskene rundt seg! Ikke nok med det, om man plages med en av våre maskiner er det bare å spørre Daniel om hjelp, han kan med dem alle!

På fritiden finner du han ofte med kamera rundt halsen eller med en drone i luften, han tar knallfine bilder

Hanne Mikalsen

HMS- og utviklingsleder

hanne@bamek.no 

Hanne startet hos oss i januar 2020 og er vår HMS- og utviklingsleder samtidig som hun holder tråden i økonomi og fakturering. Hun har utdanning innen økonomi, ledelse og bærekraft fra NTNU, og utgjør en viktig del av lederteamet på Bamek. Hanne er veldig fremoverlent og utfordringene blir aldri for store. Når nye systemer skal innføres eller omstilling kreves viser hun vei – alltid med smil, latter og godt humør.

Arbeidskapasiteten stopper ikke på jobb. På fritiden har hun et hektisk familieliv, ulike styreverv og er samfunnsengasjert. Vi er veldig heldige som har henne med på laget!