Mekanisk verksted

Et mekanisk verksted kan hjelpe med en rekke arbeidsoppgaver innen metall- og jernindustri, samt andre spesialjobber. Lær mer om tjenestene våre her!

Verksted med fokus på mekaniske tjenester

Finn ut hvilke arbeidsoppgaver et mekanisk verksted kan hjelpe med!

Et verksted med fokus på mekaniske tjenester kan hjelpe med en rekke industrielle arbeidsoppgaver. Verkstedet utfører diverse oppgaver der det kreves maskiner av høy kvalitet, samt ansatte med høy kompetanse.

Vi som jobber på verkstedet kan både produsere og montere metall- og jernprodukter, samt utføre en rekke andre arbeidsoppgaver.

Her kan du lære mer om hva slags arbeidsoppgaver Bamek kan hjelpe deg med!

Lær mer om mekanisk arbeid her.

Hvilke arbeidsoppgaver utfører vi?

Som et mekanisk verksted med fokus på mekaniske arbeidsoppgaver, har vi i Bamek et maskinverksted og to spesialverksteder der vi tar oss av maskinering og sveising.

Reparasjon og serviceoppdrag

Vi samarbeider med en rekke markedsledende konstruktører med lang erfaring i bransjen. Sammen driver vi reparasjons- og serviceoppdrag rettet mot større industrielle bedrifter i Narvik-regionen og Ballangen.

I tillegg til ovennevnte, bidrar vi med en rekke tjenester i prosjekter innen produktutvikling. For oss er høy kvalitet et viktig nøkkelord, og vi streber etter å levere markedets beste tjenester innen mekanikk.

Eksempler på tjenester vi tilbyr

Arbeidet utføres i moderne produksjonslokaler med kvalitetsutstyr. Her er noen av tjenestene vi tilbyr:

  • Maskinering
  • Vedlikeholdsarbeid
  • Hydraulisk arbeid
  • Sveising

Trenger du tjenester innen maskinering?

Når det kommer til maskinering benytter vi kun av markedets beste utstyr, og ansatte med lang erfaring innen håndtering av maskineri. Så, hvilke tjenester innen maskinering kan vi hjelpe deg med?

Vi arbeider blant annet med vannskjæring, fresing, valsing, klipping og knekking av plater i aluminium og stål. Her benytter vi blant annet kvalitetsutstyr som PUMA 2600 LSY.

Sveising og produktutvikling

Bamek kan også tilby tjenester innen sveising. Vi arbeider med pressing av hydrauliske slanger, samt reparasjoner, montasje og mekanisk verksted arbeid. Vi sveiser stål og aluminium, samt rustfritt stål.

I tillegg til dette utfører vi vedlikeholdsarbeid og service hos kundene våre, i tillegg til å fokusere på produktutvikling.

Hydraulisk arbeid

Hydraulisk arbeid handler om å overføre kraft via flytende væske som vann eller olje. Dette er en smart måte å utføre tungt arbeid på, via et såkalt hydraulikksystem.

Vi ønsker å tilby tjenester av høy kvalitet innen hydraulisk arbeid, og kan hjelpe med både små og store prosjekter.

Komplette løsninger

Bamek har maskiner som tillater oss å produsere og montere produkter av metall og jern, samt utførelse av en rekke andre tjenester. Vårt mål er å kunne tilby komplette løsninger som mekanisk verksted – enten du trenger hjelp med knekking, platearbeid, boring, sveising eller overflatebehandling.

Vi kan tilby tjenester og service på relativt kort varsel, slik at ditt anlegg får mest mulig oppetid. Våre kvalitetsmaskiner sørger for effektiv produksjon av nullserier og småserier.

Kontakt oss på e-post

Våre komplette løsninger inkluderer sveising MIG, TIG, aluminium, stål og lignende. Dette tillater oss å hjelpe deg med alt fra pulverlakkering til metallinteriør. Kontakt oss i dag for ytterligere informasjon om tjenestene vi som mekanisk verksted yter! Vi er tilgjengelig på e-post post@bamek.no, eller på telefon 76 92 94 00.

Ønsker du å komme i kontakt med oss? Send oss gjerne en melding!

9 + 13 =