Sveiseverksted

Et sveiseverksted kan hjelpe deg med tjenester innen sveising av aluminium, rustfritt stål og stål – for å nevne noe. Les mer om ulike sveisetjenester her.

Sveising er en teknikk som benyttes hyppig på mekaniske verksteder, og handler om å sammenføye komponenter av plastikk eller metall. Det finnes en rekke ulike sveiseteknikker, og de ulike teknikkene benyttes gjerne for ulike formål.

Et sveiseverksted kan tilby tjenester innen sveising for deg som ønsker arbeid utført på materialer som rustfritt stål eller aluminium. Vi fokuserer på å levere tjenester av høy kvalitet, og benytter sveiseutstyr fra markedsledende leverandører. 

Vi skal nå se nærmere på ulike tjenester vi leverer innen sveising, på vårt moderne sveiseverksted i Ballangen.

Les mer om prosessen bak sveising her

Våre tjenester innen sveising

Bamek er et sveiseverksted som tilbyr mange ulike tjenester innen sveising. Vi tar oss blant annet av sveising av aluminium, stål og rustfritt stål. Dette gjør vi ved hjelp av moderne sveiseteknikk og dyktige ansatte.

Vi tilbyr også montering og reparasjon av metallkonstruksjoner, samt diverse mekanisk arbeid. Skulle du ha behov for service eller vedlikeholdsarbeid, er også dette noe vi tilbyr til kundene våre.

Et av våre spesialfelter er pressing av hydrauliske slanger. I tillegg til dette, bidrar vi gjerne på prosjekter innen produktutvikling. Vi har hyppige oppdrag hos industribedrifter i regionen, og driver også med ordreproduksjon.

Våre ulike sveiseteknikker

Sveising kan foregå ved hjelp av mange forskjellige sveiseteknikker. Et verksted som tilbyr sveising kan for eksempel jobbe med smeltesveising eller pressveising. Blant de mest vanlige sveiseteknikkene finner vi MIG-, TIG- og MAG-sveising, som er varianter av smeltesveising.

Bamek kan blant annet bistå med TIG, MIG og MAG, samt sveising med rørtråd. TIG-sveising gir et svært pent resultat, og krever en dyktig hånd om resultatet skal bli best mulig. Våre ansatte har god erfaring med denne type sveising.

MIG/MAG-sveising tilrettelegger for effektiv og presis sveising, og er også populære sveiseteknikker.

Ta kontakt med oss for sveisetjenester

Vårt sveiseverksted i Ballangen har moderne sveiseutstyr fra kvalitetsprodusenter, og våre dyktige ansatte hjelper deg med de fleste sveiseprosjekter. Dersom du trenger hjelp med sveising av rustfritt stål, aluminium eller stål, hjelper vi deg med effektive tjenester av høy kvalitet. 

Ta kontakt med oss i dag for informasjon om pris på våre sveisetjenester, eller andre spørsmål! 

Ønsker du å komme i kontakt med oss? Send oss gjerne en melding!

8 + 2 =