Vannskjæring – pris

Innen maskinering er vannstråleskjæring en populær tjeneste. Lær mer om vannstråleskjæring og pris på tjenesten her.

Vann – et kraftig verktøy

Vannskjæring benyttes hyppig på mekaniske verksteder, og er en svært effektiv metode for maskinell bearbeiding og skjæring av materialer. Her er selve verktøyet en vannstråle som ved hjelp av høy hastighet kan skjære seg gjennom materialer.

Tilsatt sand eller slipemiddel

Vannet kan også være tilsatt et spesielt slipemiddel, noe som gjør at prosessen kan tilpasses ulike arbeidsoppgaver på verkstedet. Vi skal her se nærmere på skjæring med vann, samt hva tjenesten koster.

Finn ut mer om prosessene som ligger bak teknikken, her.

Hva benyttes vannstråleskjæring til?

Skjæring med vannstråle tillater oss å utføre skjærearbeid i nært sagt alle materialer. Enkelte beskriver teknikken som fremtidens viktigste skjæreteknologi. Med vannstråleskjæring kan det kuttes i både rustfritt stål, metall, aluminium og diverse andre materialer.

Teknikken tillater oss også å skjære i plast, marmor, fiberpakninger, glass, titan, kompositter, kobber, sølv og gummi – for å nevne noe.

Ingen varmespenning i materialet

En stor fordel med denne skjæreteknikken er at det ikke dannes varmespenning i skjæresonen. Dette sørger for at skjæreflaten får en flott finish, og at skjæringen blir spenningsfri.

Hva slags verktøy benytter vi?

Bamek ønsker å tilby deg tjenester av høy kvalitet innen vannstråleskjæring. Derfor benytter vi oss av Tecnocut Idea 3000 x 6000 mm, med et 5-akset skjærehode og Z-akse med 200 mm tykkelse. Den roterende R-aksen har en innfesting som er pneumatisk styrt.

Dette tillater oss blant annet å hjelpe deg med profilskjæring og rør, og arbeidsoppgaver med høy grad av presisjon.

Hva er en vanlig vannskjæring pris?

Dersom du ønsker å benytte deg av våre tjenester innen vannstråleskjæring, lurer du kanskje på hva dette koster. Vannskjæring pris vil variere basert på en rekke ulike faktorer.

Mengde og type materiale er blant annet avgjørende for endelig pris. Dersom du vil ha en eksakt vannskjæring pris, anbefaler vi å kontakte oss via kundeservice.

Hvem er vi?

Bamek holder til i vakre Ballangen, og består av et team med dyktige og dedikerte ansatte. Vi hjelper deg med en rekke tjenester på vårt mekaniske verksted. 

Vi holder til i moderne lokaler og utfører ulike tjenester innen sveising, maskinering og hydraulisk arbeid.

Ta kontakt i dag

Vannstråleskjæring er en smart og effektiv måte å skjære i materialer på. Teknikken utføres med kvalitetsutstyr, og lar oss skjære i det meste av materialer – kun ved hjelp av vann og eventuelle slipemidler. En stor fordel med teknikken er at skjæreflaten ikke varmes.

Tilgjengelig på e-post og telefon

Trenger du hjelp til skjæring av rustfritt stål, aluminium eller andre materialer? Ta kontakt med Bamek i dag, og motta et overslag på vannskjæring pris!

Vi er tilgjengelig på e post post@bamek.no, eller på telefon 76 92 94 00.

Ønsker du å komme i kontakt med oss? Send oss gjerne en melding!

6 + 1 =