top of page

Våre tjenester

Vårt mekaniske verksted tilbyr tjenester innen maskinering, sveising, platearbeid, reparasjoner og serviceoppdrag. Våre tjenester er rettet mot større industrielle bedrifter i Narvik-regionen og Ballangen, men vi tar også imot henvendelser fra privatpersoner. Med vår kompetanse og varierte lager av materialer og emner kan vi løse mange utfordringer.

 

Ta kontakt med oss for pris på de ulike tjenestene. 

Maskinering

I maskinverkstedet vårt utfører vi både enkle og mer kompliserte oppgaver. Vi har CNC-styrte maskiner som opereres av ansatte med god kompetanse i faget. Maskinparken vår består av blant annet av dreiebenker for maskinering av akslinger, freser for maskinering av flater, samt bormaskiner i ulike størrelser.  

IMG_2119.JPG
Sveis, tekst fjernet_edited.jpg

Sveising

Sveiseverkstedet vårt utfører mange ulike tjenester innen sveising. Vi sveiser stål, rustfritt og aluminium ved hjelp av moderne sveiseteknikk og dyktige ansatte. I tillegg har vi plater og utstyr for å knekke, sage og valse metaller.

IMG_9711.JPG

Vannskjæring

Til vannskjæring benytter vi vannskjæremaskinen Tecnocut Idea med en arbeidsflate på 3000x6000mm. Dette gjør at vi kan skjære store flater i tillegg til at arbeidet utføres med stor presisjon.

Vedlikehold og service

Vi utfører små og store service- og vedlikeholdsarbeider for industribedrifter i regionen. 

IMG_1217.jpg

Produktutvikling

Vi utvikler produkter for eget bruk, samt for datterselskapet vårt, Arctic Havservice. I tillegg deltar vi i produktutviklingsprosjekter på forespørsel.

Det er inngått en samarbeidsavtale mellom Bamek AS og Universitetet i Tromsø (UiT). Avtalen formaliserer et samarbeid med hovedfokus på forskning, utviklingsarbeid og kompetanseoppbygning.

Tegning_skap2.JPG
bottom of page